My Life – yksilövalmennus

Anna ilon toimia oppaana, sydämen tien viitoittajana. Pysähdy, kuuntele, olet jo perillä. Valmennuksessa saat luvan pysähtyä itsesi äärelle, päästää irti ikävistä asioista, tunteista ja peloista. Matka jatkuu kevyempänä, iloisempana kohti oman näköistä elämää.

Kurkottele tähtiä, vapaudu mielesi esteistä ja rohkaistu kohti omia unelmia. Mistä sinä haaveilet? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Rohkenetko innostua? Rohkenetko onnistua? Rohkenetko menestyä? Be The Best Of You – Ole paras versio itsestäsi! Loista, hehku, säkenöi. On Sinun vuorosi loistaa!

Voi hyvin. Nauti jokaisesta päivästä ilolla ja energisenä. Kaipaatko elämääsi piristystä – liikunnasta, ravinnosta, kulttuurista, ystävistä? Omien tarpeiden ja tavoitteiden kuuntelu avaa portin muutokseen, jota kaipaat. Ole hyvä itsellesi, puhu kauniisti, kuuntele tarpeitasi ja astu muutoksen tielle! Pienillä askelilla on uskomaton voima. Ota askel energiseen elämääsi!

Onko sinulla kiire? Elätkö oravanpyörässä? Juokset ajan perässä. Olet usein myöhässä. Onko elämäsi stressaavaa, kuormittunutta? Peittyykö ilo suorittamisen jalkoihin? Muistatko enää mistä unelmoit? Mikä saa sinut kiirehtimään? Mitä haluaisit saavuttaa? Pysähdy hetkeksi – huokaise. Kirkastetaan yhdessä, mihin kiirehdit ja kuinka ehdit paremmin perille. Taakan tipahtaessa harteiltasi, teet tilaa ilolle.

Unelmaduuni. Teetkö omien arvojesi ja toiveidesi mukaista työtä? Millaista työtä sinä haluaisit tehdä? Jos raha tai aika eivät olisi rajana, niin mitä sinä tekisit? Vietämme työssä ison osan aikaamme, ei ole samantekevää millaisessa työtä työtä teet. Kompromissien sijaan sinulla on mahdollisuus innostavaan, motivoivaan työhön, jossa voit hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi ja saat onnistumisen kokemuksia. Ota askel kohti unelmiesi duunia!

Astu omalle polullesi, sieltä löytyy kaikki.

Varaa aikaa itsellesi!

info@cairos.fi