Esittely - matkallasi mukana

Ria Sadelin

  • Kuunteleva, empaattinen ja innostava ratkaisukeskeinen valmentaja ja valmennusosaamisen kouluttaja.
  • Myönteinen maailmankuva ohjaa hänen työtään ja mahdollisuuksien havainnointia.
  • Oivalluksia herättävät kysymykset ja tehtävät tukevat valmennettavan kehittymistä, oivalluksia, onnistumisia.

”Rialla on erityinen kyky luoda nopeasti luottamuksellinen ilmapiiri.”

”Olen pitkän kokemuksen omaava ohjaus-, opetus- ja sosiaalialan ammattilainen, sekä neljän upean lapsen äiti. Työskentelen innostavalla ja kannustavalla työotteella, yhdessä valmennettavan kanssa vahvuuksia ja voimavaroja tunnistaen ja niiden päälle rakentaen, onnistumisista iloiten ja haasteista oppien. Katse vahvasti tulevaisuuteen.”

”Uskon, että jokaiselle ihmiselle on oma paras polku elämässään. Haluan auttaa sen löytymisessä ja kuljen rinnalla muutoksessa!”

”Asiakastyötä teen kaiken ikäisten ihmisten parissa. Valmennuksessani voidaan lähestyä elämäntilanteeseen, muutokseen, tulevaisuuden suunnitelmiin, ihmissuhteisiin, vanhemmuuteen, koulutukseen, työhön, kehittymiseen, unelmiin, iloihin tai haasteisiin liittyviä kysymyksiä. Valmennus kehittää itsetuntoa, lisää itsetuntemusta, purkaa rajoittavia uskomuksia, antaa välineitä rakentaa omaa menestystarinaa.”

”Valmennuksellinen työotteeni haastaa valmennettavaa omien oivallusten äärelle. Tavoitteenani on auttaa valmennettavaa tunnistamaan oma paras ratkaisunsa erilaisten vaihtoehtojen joukosta ja luoda askelmerkit kohti tavoitetta ja onnistumista. Valmennuksessa jo ensimmäinen keskustelu avaa tien oman tilanteen kartoittamiseen ja oivalluksiin, suunnasta jota kohti kulkea. Muutamalla valmennuskerralla pääset hyvin liikkeelle kohti tavoitettasi. Kuljen muutosmatkalla rinnallasi.”

Minut tavoitat parhaiten lähettämällä viestin: ria.sadelin@cairos.fi
Lue lisää myös LinkedIn-profiilistani.

Ota yhteyttä
Facebook
Instagram